Hvem er vi?

Det skal vi fortælle dig…

Niels Bjerre

  • Advokat fra 2015 til nu
  • Advokatfuldmægtig fra 2012 til 2015
  • Juridisk sagsbehandler i Lejerenes LO 2009 til 2011
  • Jurastuderende fra 2005 til 2012 i Aarhus.


Jeg arbejder meget med fast ejendom herunder boliglejeret og erhvervslejeret, der lige siden min studietid har interesseret mig meget.

Jeg har tidligere erfaring fra arbejde med lejeret hos Lejernes LO og Århus Lejerforening som juridisk sagsbehandler. I en periode var jeg udpeget som boliglægdommer ved boligretten i Aarhus, hvor jeg har deltaget i mange retssager om lejeretlige problemstillinger.

Min erfaring inden for lejeretsområdet drager jeg nytte af i mit nuværende job under rådgivning af lejere.

Min primære opgave er at hjælpe dig, og derfor taler jeg altid et sprog, der er til at forstå.

Jeppe Flensborg

Jeg er cand.jur. fra Aarhus Universitet og har siden 1. august 2020 været ansat som advokatfuldmægtig ved Ret&Råd Advokater Holstebro, Hurup & Lemvig.

Jeg startede hos Ret&Råd Holstebro, Hurup & Lemvig i august 2019 som juridisk praktikant, og jeg arbejdede efterfølgende som stud.jur. sideløbende med mit studie.

I juni 2020 blev jeg cand.jur. efter at have skrevet specialeafhandling om lejeretlige problemstillinger i forhold til fraflytningstvister.

I forbindelse med mit studie var jeg i foråret 2019 på udveksling i England, hvor jeg studerede et semester på University of Hull.

Jeg beskæftiger mig særligt med retssager, lejesager, erstatningsager, konkurser samt andre juridiske- og administrative opgaver.