Har du en tvist i dit lejeforhold?

Er du uenig med din lejer om overtrædelse af husorden, huslejens størrelse, istandsættelse ved fraflytning eller andet? Lejelovgivningen er et af de mest komplekse lovområder.

Kontakt os i dag og lad os tage et uforpligtende kig på din sag.

Hvornår kan vi hjælpe dig?

Udlejer du en bolig og står du med en problemstilling i forhold til din lejer, hvor du har brug for juridisk rådgivning, så kan vi sikkert hjælpe dig med din sag.

Ja tak, jeg vil gerne have hjælp

Hvis du ønsker at få vores hjælp til en eventuel sag omkring lejerådgivning, kan du sende os informationer omkring din sag, hvorefter du vil høre fra os snarest muligt.

Sådan fungerer det

Undgå hyppige fejl ved udlejning

Vi rådgiver, vejleder og fører Huslejenævnssager og retssager inden for lejeretsområdet. Det kan være, at du oplever en tvist med din lejer i forhold til størrelsen på huslejen, tilbagebetaling af depositum, forbrugsregnskaber, fejl og mangler eller lignende?

Udlejer du din egen privatejet bolig eller er der tale om fremleje? Forskellen er væsentlig ift. dine rettigheder hvad enten du er udlejer eller fremlejegiver. Udlejer du et sommerhus, er der yderligere ting, som du skal være opmærksom på.

Lejeloven er et kompleks område og de komplicerede paragraffer, kan være svære at navigere rundt i alene. Som udlejer kan der være mange faldgruber, som kan have store økonomiske konsekvenser. Derfor er det i de fleste tilfælde nødvendigt at søge juridisk vejledning og rådgivning.

Husleje? Depositum? Forbrugsregnskaber? Vedligeholdelse?

Har du en tvist med din lejer, og står du overfor en sag i Huslejenævnet, så er det en god idé, at kontakte en advokat, der kan hjælpe med sagen.

Som advokater med mange års erfaring indenfor lejeloven, kan vi rådgive og vejlede dig i forhold til Huslejenævnet således, at du sikrer dig, at sagen håndteres korrekt fra starten.

Send en kort besked og få hurtig svar på om du har en sag, som vi bør gå videre med. Du kan uploade dokumenter med mere her, hvis du allerede har en konkret sag. 

Erfaren advokat

Erfarne advokater

Som tidligere ansat hos Lejernes LO og Århus Lejerforening samt med erfaring som boligdommer ved retten i Aarhus, har vi stor erfaring inden for lejeretsområdet.

Ingen faste åbningstider

Ingen faste åbningstider

Vi har ingen faste arbejdstider, og vægter at være til rådighed, når du har behov for det. Vi er ikke længere væk end en mail eller SMS.

Landsdækkende rådgivning

Landsdækkende rådgivning

Vi hjælper over hele landet, og har løbende mange sager spredt over hele landet. Kommunikation via e-mail, telefon og skype, gør det let uanset, hvor kunden bor!